1. Supportområde
  2. Ofte stilte spørsmål

Hvordan slette nettleserhistorikken?

Får du feilmelding, så kan den noen ganger hjelpe å slette nettleser historikken.

Når du bruker nettleseren til å surfe på Internett, lagres det informasjon som hvilke nettsider du har besøkt, hva du har lastet ned og dine lagrede passord. Du har selv kontroll over disse dataene.

Noen brukere kan oppleve problemer med systemene våre dersom de bruker Internet Explorer eller safari derfor anbefaler vi Chrome, Firefox eller Egde ved bruk av våre verktøy.

Slik tømmer du nettleserdata for alle besøkte nettsider i de forskjellige nettleserne.
hentet fra https://nettvett.no/slik-tommer-du-nettleserdata/

Chrome:

1. Trykk på  øverst til høyre i Chrome.
  2. Klikk på Flere verktøy > Tøm logg.
  3. Merk av for informasjonstypene du vil fjerne, i dialogen som åpnes.
  4. Bruk menyen øverst for å velge hvor mye data du vil slette. Velg tidenes morgen for å slette alt.
  5. Klikk på Slett nettleserdata.
Hurtigtaster
Windows: Ctrl + Shift + Del
Mac: Cmd (⌘) + Shift + Backspace (<--)

Firefox:

1. Trykk på  øverst i høyre hjørne i Firefox.
  2. Trykk på  Arkiv.
  3. Trykk deretter på Historikk ved klokkeikonet ().
  4. Velg så Tøm nylig historikk….
  5. Du kan nå velge hvor langt tilbake i tid du skal slette for, og hva som skal slettes:
Hurtigtast: Ctrl + Shift + Del

Microsoft Edge:

1. Trykk på favorittikonet () i øvre høyre del av Edge.
  2. Trykk på  Logg.
  3. Trykk på Tøm logg.
  4. Velg hva du vil fjerne, og trykk på Fjern.
Hurtigtast: Ctrl + Shift + Del